ورمی کمپوست، کودی با کیفیتی عالی!
در کشاورزی کودها نقش بسیار مهمی را در تولید محصولات نباتی ایفاد می کنند. غذای اولیهی یک گیاه معمولاً کودهایی از منابع آلی هستند که به آن اجازه رشد و فتوسنتز و در نهایت تولید یک محصول برای ما یا حیوان را میدهند. از همان […]
ورمی کمپوست یا کرم پوسال چیست؟
ورمی کمپوست که به فارسی به نام کرم پوسال شناخته شده، نوعی کود آلی است که به سبب فعالیت یک نوع کرم خاکی موسوم به ایزینیا فوتیدا تولید میشود. این کرم با خوردن مواد غذایی فاسد شدنی و آلی، از خود مادهای زائد را تولید […]
کرم کمپوست چه چیزهایی را نمی خورد؟
برخی از مواد آلی هستند که برای کرم ایزینیا فتیدا مضر بوده و علاوه بر اینکه آنها این مواد را نمیخورند، بلکه در برخی از موارد سبب تلفات هم میشوند. حتی برخی از آنها به صورت مستقیم روی بدن کرم تاثیرات مخرب میگذارند. به همین […]
کرم کمپوست چه چیزهایی را می خورد؟
برای اینکه بتوانیم در امر پرورش کرم خاکی و تولید ورمی کمپوست و محصولات جانبی آن موفق باشیم، باید بدانیم که کرم ایزینیا فتیدا چه موادی را میتواند بخورد و با مشکل مواجه نشود. البته باید گفت در روش صنعتی تولید ورمی کمپوست ما از […]
ماموریت کرم های خاکی
هر موجودی، چه زنده و چه غیر زنده، برای خود ماموریتی دارد. ما انسانها از همۀ این ماموریتها آگاه نیستیم. ولی آن چیزی که برای ما مهم است، ماموریت مربوط به زندگی ما آدمها است. پس وقتی حرف از ماموریت میزنیم، منظور فعالیتی است که […]
آینده ورمی کمپوست
از معضلاتی که با افزایش جمعیت بیشتر از قبل اهمیت پیدا میکند، بحث زبالههایی است که فعالیتهای انسانی از خانهها تا صنایع بزرگ تولید میکنند. این زبالهها باید به بهترین شیوه دوباره به طبیعت برگردند و یا به نحوی وارد چرخۀ طبیعت شوند. بدین منظور […]
تنش مکانیکی و کرم های ایزینیا فتیدا
تنش مکانیکی به تنشی گفته میشود که بر اثر ضربه و حرمات تند و شدید و حتی آهسته به کرمها وارد میشود. باید به این نکته توجه ویژهای داشته باشید که کرمها به ارتعاشات محیطی بسیار حساس هستند. در این حالت مصرف خوراک و راندمان […]
در چه مکان هایی می توان ورمی کمپوست تولید کرد؟
یکی از سوالات اکثر افرادی که میخواهد به کار تولید ورمی کمپوست وارد شوند، این است که در چه مکان هایی می تواند ورمی کمپوست تولید کرد یا به عبارتی دیگر آیا در جای ما میتوان ورمی کمپوست تولید کرد؟ در هر صورت پاسخ به […]